Inloggen bestaande klanten

Applicatie beheer

Methodus Internet is misschien een nieuwe speler in de markt van mobiele applicaties. De markt van websites en webshops kennen wij al vele jaren. Daarom weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om uw applicatie te allen tijde aan te kunnen passen. Het bewerken van content in de iPhone en iPad app kan eenvoudig vanuit het Content Managment Systeem

Wat is een Content Management Systeem?

Webdesign Bureau Methodus Internet ontwikkelt elke applicatie met een Content Management Systeem (CMS). Met dit systeem bent u in de gelegenheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week zelf uw applicatie van nieuwe content te voorzien, content te wijzigen of te verwijderen. Op deze manier voorkomt u dat de gebruikers oude, niet meer relevantie informatie te zien krijgen.

EENVOUDIGE MAAR UITGEBREIDE BEHEERMODULE

Een Content Management Systeem werkt met een zogenaamde word interface waardoor de tekst eenvoudig naar uw wensen opgemakt kan worden. Het bijvoorbeeld mogelijk om afbeeldingen te integreren in een website, maar ook kunnen word-, excel- en pdf-documenten eenvoudig en snel geplaatst worden.

INTERNE ONTWIKKELING CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM

Doordat het beheer-systeem van Methodus Internet intern ontwikkeld is kan de kwaliteit gewaarborgd worden. Indien er fouten mochten optreden kunnen deze vanwege de aanwezig kennis snel en accuraat opgelost worden. Tevens zijn de mogelijkheden door interne ontwikkeling groter dan bij een zogenaamd Open Source Systeem. U bent er dus van verzekerd dat uw app in de toekomst snel van de nieuwste technieken voorzien kan worden. 
ja

Case Nick Jeans

Nickjeans is producent en leverancier van (spijker)broeken die verkocht worden in meer dan 10 landen waaronder Nederland. De broeken van Nickjeans zijn bekend vanwege de goede pasvorm en prijs-kwaliteitverhouding.
Webdesignbureau Brabant

Contact

  • Tivolistraat 6-23
  • 5017 HP Tilburg
  • T  013-5800602
  • E  info@methodus.nl
  • W  www.methodus.nl
  • Google+