Inloggen bestaande klanten

iPhone applicatie ontwikkelen

Daar waar websites geoptimaliseerd zijn voor computers zijn iPhone applicaties geoptimaliseerd voor een iPhone. Dit klinkt misschien logisch, maar het staat wel centraal in de ontwikkeling van een iPhone app. Het bekijken van een website via een iPhone is misschien niet de meest ideale situatie, maar het is goed mogelijk. De ontwikkeling van een iPhone applicatie moet dus een duidelijke onderscheiding hebben van de reeds bestaande media.


Door een app te ontwikkelen met deze beredenering in het achterhoofd en de mogelijkheden die mobiele telefonie biedt te gebruiken ontstaan er volledig nieuwe businessmodellen. Mogelijkheden die van te voren onmogelijk waren zijn nu goed mogelijk en vaak is de voornaamste reden hiervan dat een mobiele telefoon niet meer weg te denken is uit het hedendaagse straatbeeld. Een mobiele telefoon wordt bijna altijd meegenomen en hier kan optimaal gebruik gemaakt worden bij de ontwikkeling van een iPhone app.

Naast het creŽren van nieuwe businessmodellen biedt een iPhone app ook mogelijkheden voor uitbreiding van de huidige modellen. Neem bijvoorbeeld een webshop die naast de normale website een iPhone applicatie heeft. Het gebruiksgemak en dus de gebruikservaring neemt toe via een app omdat deze geoptimaliseerd is op het scherm. Het winkelen in een shop wordt op deze manier veel leuker wat als resultaat heeft dat het aantal verkopen op de shop toenemen.
 

Wat doet Methodus Internet?

Methodus Internet ontwikkeld sinds 2011 iPhone applicaties en heeft een Apple licentie om deze apps rechtstreeks in de App Store te mogen publiceren. Wij besteden dus niets uit aan derden, maar ontwikkelen alles intern. Dit heeft diverse grote voordelen zoals korte lijnen en een zeer scherpe prijs. Belangrijker dan de prijs is de kwaliteit van de applicatie en dat is dan ook onze grootste zorg. Wij werken met de door Apple voorgeschreven richtlijnen en kunnen daarom apps aanbieden voor alle iOS versies (ook iOS 4.0). Daarnaast ontwikkelen wij ook universele apps die geschikt zijn voor de iPhone en iPad.
Webdesignbureau Brabant

Contact

  • Tivolistraat 6-23
  • 5017 HP Tilburg
  • T  013-5800602
  • E  info@methodus.nl
  • W  www.methodus.nl
  • Google+