Inloggen bestaande klanten

Na jaren van internet ervaring is Stefan Methorst in 2006 gestart met Webdesign Bureau Methodus Internet in Goirle, Brabant. Het doel van Methodus Internet: relaties hun eigen website en webshop laten beheren zonder ervaring met internet. Dit hebben wij gedaan door een Content Management Systeem (CMS) te ontwikkelen waarmee onze relaties op eenvoudige wijze zelf de website kunnen beheren. Het voordeel van dit systeem is dat de website 24 uur per dag, 7 dagen per week bewerkt kan worden. Hierdoor kan de website optimaal benut worden om klanten te informeren over nieuwe producten, diensten en actualiteiten.

Vooruitstrevende en moderne websites en webshops

Webdesign bureau Methodus Internet is sinds de start voortdurend bezig geweest met de toenemende kwaliteitseisen voor het ontwikkelen van websites en webshops. Ons Content Management Systeem heeft zich reeds bewezen, vanwaar wij ons volledig konden richten op het uitbreiden van onze diensten. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken waardoor wij kwalitatief hoogwaardige websites bouwen die voldoen aan de nieuwe mogelijkheden van het web. Onze websites en webshops zijn zo ontwikkeld dat ze optimaal gevonden worden in de zoekmachines.
Meer informatie: Website ontwikkelen met Content Management Systeem

Start Methodus Hosting

Om de relaties van Methodus Webdesign optimaal te kunnen dienen zijn wij in 2008 Methodus Hosting gestart. Doordat onze server volledig aangepast is aan de door ons gebruikte systemen en modules kunnen wij websites goedkoper aanbieden. Methodus Hosting levert ook hosting diensten aan zelfstandige (webdesign)bedrijven en hobbyisten.
Meer informatie: Alles over de severs van Methodus Hosting


Start Methodus Webshops

Na bijna een jaar voorbereiding zijn wij tot slot Methodus Webshops gestart om aan alle wensen van onze relaties te kunnen voldoen. Wij zijn officieel leverancier van Buckaroo en kunnen daardoor meer dan 10 betaalmethode integreren zoals iDeal, PayPal, Creditcard, automatische incasso, overschrijving en achteraf betalen.
Meer informatie: Waarom een webwinkel met iDeal voor U geld gaat verdienen
 

Van Webdesignbureau naar Internet Marketing Bureau

Vanzelfsprekend is de missie van Methodus Internet het ontwikkelen van een hoogwaardige website. In 2010 heeft Methodus Internet het roer echter definitief omgegooid van een Webdesignbureau naar een Internet Marketing Bureau. De diensten van Methodus Internet gaan namelijk veel verder zoals het langdurig begeleiden van relaties om de website op de juiste manier op het internet te profileren. Denk hierbij aan het verhogen van de bezoekersaantallen en de conversie. Methodus Internet adviseert haar relaties hoe de website als volwaardig marketinginstrument ingezet kan worden binnen de onderneming.
Meer informatie: Internet Marketing: uw website bovenaan in Google
 
Webdesignbureau Brabant

Contact

  • Tivolistraat 6-23
  • 5017 HP Tilburg
  • T  013-5800602
  • E  info@methodus.nl
  • W  www.methodus.nl
  • Google+