Inloggen bestaande klanten

Website ontwikkelen met Content Management Systeem

Webdesign Bureau Methodus Internet ontwikkelt elke website met een Content Management Systeem (CMS). Met dit systeem bent u in de gelegenheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week zelf uw website aan te passen. Op deze manier voorkomt u dat de bezoekers oude, niet meer relevantie informatie te zien krijgen, en de actuele gegevens mislopen.

Eenvoudige maar uitgebreide beheermodule

Een Content Management Systeem werkt met een zogenaamde word interface waardoor de tekst eenvoudig naar uw wensen opgemaakt kan worden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om afbeeldingen te integreren in een website, maar ook kunnen word-, excel- en pdf-documenten eenvoudig en snel geplaatst worden.

Interne ontwikkeling Content Management Systeem

Doordat het beheer-systeem van Methodus Internet intern ontwikkeld is kan de kwaliteit gewaarborgd worden. Indien er fouten mochten optreden kunnen deze vanwege de aanwezig kennis snel en accuraat opgelost worden. Tevens zijn de mogelijkheden door interne ontwikkeling groter dan bij een zogenaamd Open Source Systeem. U bent er dus van verzekerd dat uw website in de toekomst snel van de nieuwste technieken voorzien kan worden.

Zie ook: Internet Marketing: uw website bovenaan in Google
Zie ook: Meer over Webdesign Bureau Methodus Internet
Zie ook: Tarieven ontwikkeling website met CMS
Ontwikkeling website Agua Viva Tilburg

Case Agua Viva

Een unieke beleving staat centraal bij een bezoek aan Agua Viva. Heerlijk genieten van onder andere diverse sauna’s, een stoomcabine en het bubbelbad kan met een groep, maar het resort kan ook privé gehuurd worden. Daarnaast worden er diverse massages en schoonheidsbehandelingen aangeboden.
Webdesignbureau Brabant

Contact

  • Tivolistraat 6-23
  • 5017 HP Tilburg
  • T  013-5800602
  • E  info@methodus.nl
  • W  www.methodus.nl
  • Google+