Inloggen bestaande klanten

Zoekmachine optimalisatie

Een professionele website ontwikkelen is slechts de helft van een succesvole website. Het is namelijk van essentieel belang dat uw website goed bezocht wordt door de potentiŽle klanten in de door u geselecteerde doelgroep.
 

Internet marketing: uw website bovenaan in Google

Bovenaan staan in de zoekmachines is vaak een lopende financiŽle verplichting via bijvoorbeeld Google AdWords, maar het kan ook anders. Methodus Internet heeft namelijk de technieken van webdesign met zoekmachine optimalisatie om door een eenmalige investering in uw website bovenaan in Google te plaatsen op de door u geselecteerde zoekwoorden.

Website optimaliseren voor zoekmachines

Het optimaliseren van de website om bovenaan in zoekmachines te staan is een langdurig technisch proces. Helaas kunnen wij u geen snel overzicht geven van de do's en dont's omdat elke website een eigen identiteit heeft. Middels een adviesraport zoekmachine optimalisatie kunnen wij en uitgebreid advies uitbrengen over de huidige status van de website en de mogelijkheden die benut kunnen worden. Klik hier om geheel vrijblijvend een adviesrapport voor zoekmachine optimalisatie bij ons aanvragen.
T&B Natuursteen Goirle - webontwikkeling - webdesignbureau

Case T&B Natuursteen

T&B Natuursteen is een jong familiebedrijf, dat zich onderscheidt door het bieden van uitstekende klantenservice, flexibiliteit en een breed assortiment van natuursteen producten met verschillende toepassingen als vloeren, interieur bekleding, mozaÔek, terrassen, gevelbekleding en sanitair. Door onze rechtstreekse import kunnen ze de producten met grote kortingen aanbieden.
Webdesignbureau Brabant

Contact

  • Tivolistraat 6-23
  • 5017 HP Tilburg
  • T  013-5800602
  • E  info@methodus.nl
  • W  www.methodus.nl
  • Google+