Inloggen bestaande klanten

E-mail marketing: online nieuwsbrieven versturen

Het versturen van mailings via de post wordt tegenwoordig vaak vervangen door het e-mail verkeer. Omdat een mailingmodule slechts een eenmalige investering is zullen de kosten snel terugverdiend worden. Resultaten als aantal (unieke) openers, click-through ratio en eventuele uitschrijvingen kunnen snel online bekeken worden zodat de marketingafdeling snel actie kan ondernemen.
 

Waarom online nieuwsbrieven versturen?

Door een nieuwsbrief te versturen naar (potentiŽle) klanten kunnen diverse doelen behaald worden. Deze doelen variŽren van het verhogen van het aantal website bezoeken tot het verhogen van loyaliteit via loyaliteitsprogramma's. Door consequent mailings te versturen en de statistieken in de gaten te houden kan een beter klantcontact opgebouwd worden wat de lange termijn relatie ten goede zal komen.

Nieuwsbrieven versturen: internet marketing webdesign bureau BrabantNieuwsbriefmodules zijn er veel verschillende soorten, wij adviseren u graag welke versie het meest geschikt is voor uw onderneming.
 

Mogelijkheden mailingmodule

 Mailinggroepen aanmaken
 Contactpersonen importeren
 Nieuwsbrieven maken / beheren
 Test nieuwsbrieven versturen
 Nieuwsbrieven versturen naar specifieke mailinggroep
 Statistieken opvragen na verzending
- Voortgang verzending
- Aantal geopend / aantal uniek geopend
- Overzicht openers
- Aantal uitschrijvingen bij specifieke nieuwsbrief
- Overzicht uitschrijvers
- Algemene geschiedenis per e-mail adres
 Verzending via cron jobs: 750 per 30 minuten
 Instellingen (externe) SMTP server invoeren

De nieuwsbriefmodules van Methodus Internet voldoen aan de wettelijke eisen die gesteld worden voor het versturen van online mailings.
 
De nieuwsbriefmodule is een uitgebreid technisch systeem en helaas niet geschikt voor alle servers, neem contact met ons op om te informeren of uw huidige server geschikt is voor deze module.
Scharrelslagerij Van Ginhoven Tilburg - webdesignberau Brabant

Case Slagerij van Ginhoven

Van Ginhoven is in 1985 gestart aan het huidige adres in Tilburg als slagerij met reguliere vleesproducten. In zijn hang naar ambacht en kwaliteit schakelde van Ginhoven in 1990 over op scharrelvleesproducten.
Webdesignbureau Brabant

Contact

  • Tivolistraat 6-23
  • 5017 HP Tilburg
  • T  013-5800602
  • E  info@methodus.nl
  • W  www.methodus.nl
  • Google+