Inloggen bestaande klanten

Website ontwikkelen - wat zijn de mogelijkheden?

Webdesign Bureau Methodus Internet is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites die specifiek inspelen op de wensen en behoeften van onze relaties, maar ook in de wensen en behoeften van de bezoekers. Een ontwerp dient professioneel te zijn en aan te sluiten bij de huisstijl van een bedrijf, maar daarnaast dient een ontwerp voor de bezoekers overzichtelijk te zijn. Een kort overzicht van hetgeen wij van Methodus Internet belangrijk vinden bij de ontwikkeling van een website.
 
 
Alvorens we aan de slag gaan een website te ontwikkelen is het van essentieel belang om doelen op te stellen. Ook om doelen op te stellen is het van belang de website van beide kanten te belichten. Welke informatie wenst de bezoeker snel in beeld te krijgen en wat wilt u dat uw klanten doen zodra ze de website openen?
 
In voorgaande inleiding is het belang van een goed ontwerp al naar voren. Indien een ontwerp niet aansluit bij de verwachtingen van een bezoeker kan dit tot gevolg hebben dat de bezoeker de site weer verlaat. Het percentage bezoekers dat de website wegklikt of terug naar de zoekmachine gaat heet het 'bounce percentage'. Door een website te ontwikkelen die voldoet aan de verwachtingen van de bezoeker kan dit percentage zo laag mogelijk gehouden worden waardoor de conversie toeneemt.

 
 
Methodus Internet werkt niet meet ingekochte open-source beheersystemen waardoor wij elke website specifiek ontwikkelen naar de wensen van onze relaties. Dit heeft als voordeel dat de mogelijkheden onbeperkt zijn. Denk aan bijvoorbeeld een extranet inlogmodule waar u de beste klanten toegang geeft tot specifieke informatie. Ook het ontwikkelen van online dealer programma's behoort tot de mogelijkheden van Methodus Internet.
 
Bij de ontwikkeling van een website is het vaak van belang dat een website ook goed gevonden wordt in zoekmachines. Methodus Internet heeft hier meer dan 5 jaar ervaring in en adviseerd en begeleid u daarin tijdens en na de ontwikkeling van een website. Voor meer informatie kunt u kijken op de pagina Zoekmachine optimalisatie  
 
 
Hierboven treft u enkele punten aan die wij belangrijk vinden bij de ontwikkeling van een nieuwe website. Uiteraard is dit slechts een klein deel van de aandachtspunten. Graag zouden wij geheel vrijblijvend met u van gedachte willen wisselen over de toegevoegde mogelijkheden die internet voor uw bedrijf kan hebben.

Webdesignbureau Brabant

Contact

  • Tivolistraat 6-23
  • 5017 HP Tilburg
  • T  013-5800602
  • E  info@methodus.nl
  • W  www.methodus.nl
  • Google+