Inloggen bestaande klanten

Wat zijn de tarieven van een website?

Methodus Internet is een Webdesign Bureau gevestigd in Brabant, maar zonder een fysiek kantoor. Omdat wij geen kantoor hebben vervallen veel kosten waardoor wij websites veel goedkoper kunnen aanbieden dan overige webdesignbedrijven.
Tarieven webdesign bureau

Geen kantoor, en de service dan?

Dat wij geen kantoor hebben wil absoluut niet zeggen dat wij geen service kunnen bieden. Sterker nog, wij hebben ons service niveau kunnen verbeteren doordat we gebruik maken van een mobiel kantoor. De standaard werktijden van 9 tot 5 hebben wij niet waardoor u ook na 17 uur 's avonds mailtjes van ons kunt verwachten.
 

Kan ik wel een afspraak maken?

Uiteraard kunt u een afspraak maken om de wensen van uw website met ons door te nemen, sterker nog, wij beginnen niet aan een website zonder face to face contact. Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijk contact zullen er verschillende contactmomenten plaatsvinden. Ook na de oplevering van een website komen wij graag nog eens langs om bijvoorbeel de beheermodule nogmaals met u door te nemen.
 

Wat kost een professionele website?

Methodus Webdesign werkt met tarieven op basis van de inhoud, het nadeel daarvan is dat elke website een andere inhoud heeft waardoor wij geen standaard prijs voor een website kunnen geven.
 
Beenmode.nl

Case Beenmode.nl

Met meer dan 1.000 beenmode producten heeft beenmode.nl een uitgebreid assortiment beenmode voor mannen, vrouwen en kinderen. De trendy webshop is modern, exclusief en voorzien van de nieuwste technieken om klanten te helpen het juiste product te vinden.
Webdesignbureau Brabant

Contact

  • Tivolistraat 6-23
  • 5017 HP Tilburg
  • T  013-5800602
  • E  info@methodus.nl
  • W  www.methodus.nl
  • Google+