Inloggen bestaande klanten

Gebruikersaccounts beheermodule CMS

Na oplevering van het Content Management Systeem kunnen er verschillende gebruikers gemaakt worden die rechten hebben in de beheermodule. Het aantal gebruikers van de beheermodule is onbeperkt. Het is mogelijk om met meerdere accounts de website op dat moment aan te passen. Vanzelfsprekend kan één specifieke pagina niet op hetzelfde moment door meerdere gebruikers gewijzigd worden omdat de oude informatie overschreven wordt.

Veiligheid beheermodule

Door werknemers die zich met de website bezig houden een eigen account te geven kan de veiligheid van het systeem gewaarborgd worden. Indien een medewerker het bedrijf verlaat zal de beheermodule automatisch op kantoor, maar ook op de laptop of thuis afgesloten worden. Vanaf dat moment is toegang tot de beheermodule voor die betreffende gebruiker niet meer mogelijk.
T&B Natuursteen Goirle - webontwikkeling - webdesignbureau

Case T&B Natuursteen

T&B Natuursteen is een jong familiebedrijf, dat zich onderscheidt door het bieden van uitstekende klantenservice, flexibiliteit en een breed assortiment van natuursteen producten met verschillende toepassingen als vloeren, interieur bekleding, mozaïek, terrassen, gevelbekleding en sanitair. Door onze rechtstreekse import kunnen ze de producten met grote kortingen aanbieden.
Webdesignbureau Brabant

Contact

  • Tivolistraat 6-23
  • 5017 HP Tilburg
  • T  013-5800602
  • E  info@methodus.nl
  • W  www.methodus.nl
  • Google+