Inloggen bestaande klanten

iDeal integratie webwinkel

Nadat de winkelwagen gevuld is met producten kan de bestelling geplaatst worden. Alvorens de bestelling geplaatst wordt kan een keuze gemaakt worden uit betalingsmogelijkheden. Door iDeal te integreren in uw webshop wordt de betaling direct verwerkt en bijgeschreven op de rekening van de verkoper. Nadat de transactie geslaagd is wordt de bestelling opgeslagen en kunnen de producten geleverd worden.

Voordelen van een webshop met iDeal

Webwinkel ontwikkelen met iDealDoor iDeal te integreren in een order altijd definitief, iDeal betalingen zijn namelijk - in tegenstelling tot somme andere betaalmethode - onherroepelijk. De eigenaar van de webshop weet dus direct dat de bestelde producten geleverd kunnen worden. Doordat de factuur automatisch afgeboekt kan worden nemen de administratieve kosten af.

Ideal basis & Advanced

Methodus Webshops kan zowel de basis als de geavanceerde versie van iDeal integreren. Natuurlijk wordt u door Methodus Webdesign geholpen in de keuze van het best passende systeem dat aansluit op uw persoonlijke wensen.

Zie ook: webshop met creditcardbetalingen
Walter Vermeer

Case Walter Vermeer

Walter Vermeer is een specialist in het creŽren van nieuwe sferen, het vormgeven van opzienbarende belevenissen en het ontketenen van enthousiasme. Vermeer en Meer vertaalt de boodschap naar een originele promotiecampagne, een spraakmakend evenement of ze bedenken een onverwacht en uniek decor voor een bedrijfsfeest of incentive.
Webdesignbureau Brabant

Contact

  • Tivolistraat 6-23
  • 5017 HP Tilburg
  • T  013-5800602
  • E  info@methodus.nl
  • W  www.methodus.nl
  • Google+