Inloggen bestaande klanten

Staat mijn webshop bovenaan in Google?

Wanneer Webdesign Bureau Methodus Internet een webwinkel ontwikkeld besteden wij zoveel zorg aan de technische realisatie zodat de webshop zo optimaal mogelijk in de zoekmachines zal verschijnen. Om echter op de belangrijkste zoekwoorden bovenaan in Google te komen zal er meer werk verzet moeten worden.
 

Webshop optimaliseren voor zoekmachines

Naast de technische realisatie die door Methodus Internet verzorgd wordt dient er uitgebreid stil gestaan te worden bij de indeling en de inhoud van een webshop. Het plaatsen van geschikte teksten is van essentieel belang om goed gevonden te worden. Daarnaast zijn er verschillende andere factoren die bepalend zijn of uw website bovenaan staat, denk aan het werven van linkpartners.
 

Wat kan Methodus Internet voor u doen?

Sinds 2006 leggen wij specifiek de aandacht op de optimalisatie van websites en webshops voor zoekmachines. De technische realisatie is welliswaar geen garantie voor succes, maar een pré om succesvol te kunnen zijn. Wij adviseren onze relaties in het totaalpakket van zoekmachine optimalisatie en nemen indien gewenst deze zorg graag uit handen.
 

Genoeg bezoekers, maar geen bestellingen?

Naast het verhogen van het aantal bezoekers is Methodus Internet gespecialiseerd in het verhogen van de conversie van een webshop. Wat speelt er op de markt, wat zijn de beweegredenen van een (potentiële) klant en waarom bezoeken ze uw website wel, maar bestellen ze niets? De antwoorden op deze vragen zijn van essentieel belang om te zorgen dat de conversie van een webshop omhoog gaat. Methodus Internet onderzoekt bestaande webshops en brengt een uitgebreid rapport uit met daarin de verbeterpunten van de webshop.
T&B Natuursteen Goirle - webontwikkeling - webdesignbureau

Case T&B Natuursteen

T&B Natuursteen is een jong familiebedrijf, dat zich onderscheidt door het bieden van uitstekende klantenservice, flexibiliteit en een breed assortiment van natuursteen producten met verschillende toepassingen als vloeren, interieur bekleding, mozaïek, terrassen, gevelbekleding en sanitair. Door onze rechtstreekse import kunnen ze de producten met grote kortingen aanbieden.
Webdesignbureau Brabant

Contact

  • Tivolistraat 6-23
  • 5017 HP Tilburg
  • T  013-5800602
  • E  info@methodus.nl
  • W  www.methodus.nl
  • Google+